Peisaje superbe din lume

Cu totii suntem fascinati sa vedem cele mai superbe peisaje din lume .Oriunde in lume exsita minuni ale naturii sau care sunt create de mana omului . Ele sunt descoperite de oameni ce merg in cautarea de aventuri ,de fotografi.

In continuare o sa prezint o parte din cele mai frumoase locuri ale lumii.

Padurea de Bambusi din Japonia

Dintre toate plantele cunoscute pe pamant, bambusii sunt plantele arborescente care cresc cel mai repede.Oferă vizitatorilor un sentiment de pace si liniste. Bambusul este unul dintre cele mai reprezentative simboluri pentru cultura japoneza.

Cascada Skogafoss din Islanda

Celebra cascada se numeste Skogafoss, este situata in partea sudica a Islandei, pe raul Skog si se poate lauda cu 60 de metri inaltime si 25 de metri latime, un suvoi de apa compact si neted cum nu s-a mai vazut.

Salar de Uyuni

Campia salina de la Uyuni este una dintre cele mai uimitoare zone din lume. Desertul din Bolivia este supranumit si locul în care cerul se intalnește cu pamantul.Este considerata una dintre cele mai mari ”oglinzi” din lume, Bolivia.

Zhangye Danxia, China

Acest peisaj descoperit în sudul si sud-vestul Chinei este unic, din punct de vedere petrografic.

Tunelul dragostei, Klevan, Ucraina

Frumusetea acestui loc a atras atentia foarte multor persoane, fiind perfect pentru fotografii artistice spectaculoase, plimbari romantice sau loc de joacă pentru copii.Această şină de tren care este cam neobinsuita este situata la aproximativ 7 kilometri de orasul Kleven si este o cale ferata industriala folosită de cei care exploateaza lemnul, dar nu este folosita foarte des, astfel că natura nu este afectata mai deloc.

 Padurea Neagră, Germania

Padurea Neagra este una dintre destinatiile turistice in plina expansiune in Germania.Alura Infricostoaree ce domina acest loc reda un peisaj natural unic.

Lacul Hillier, Australia

Lacul superb de o culoare roz cu  o lungime de aproximativ 600 de metri, lacul este inconjurat de o plaja cu nisip, dincolo de care se intind pretutindeni paduri de niaouli si eucalipt.

Ar mai fi o multitudine de peisaje care sunt unice si care par desprinse de realitate ,dar m-am limitat la o parte din cele mai frumoase.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *