Plantele afrodiziace din gradina ta

Cu totii stim ca exista foarte multe plante si leacuri in traditia populara care ajuta la descantece. De foarte multa vreme, oamenii, “vrajitoare”, foloseau plante sau tot felul de descantece pentru a apropia ursitul.Aceste plante sunt foarte usor de procurat, avand in vedere ca cel mai posibil, le gasesti chiar in gradina ta.

Macul

Inca de prin secolul al XVII-lea fetele foloseau macul pentru a fi indragite de de baieti. Ele isi puneau mac in par sau sub perna pentru a fi mai iubite de barbati. De asemenea, aceasta planta era foarte folosita ca si fiertura sau se adaugau semintele in budinca cu scopuri erotice. Aceasta planta este o planta opiacee care este considerata ca avand puteri supranaturale si de a aduce barbatul dorit langa femeia care o foloseste.

Navalnicul

Este o alta planta care se presupune ca are puteri majico-afrodiziace. Aceasta planta era folosita de sarbatoarea Sfintei Marii, cand fetele isi puneau aceasta planta in san pentru a avea succes la baieti. Un alt lucru din popor spune ca fetele purtau sub fusta navalnic pentru ca se spunea, ca barbatul care le va invita sa danseze, la hora, va fi cel cu care se vor casatori. Este o planta care creste in mod spontan la locuri umbroase si se intalneste in gradini si in paduri.

Tataneasca

Aceatsa planta este foarte folosita in industria medicamentoasa. Ea se foloseste pentru durerile de dinti si a migrenelor. Pe langa aceste proprietati, aceasta planta este considerata si un foarte bun afrodiziac Tataneasa se lasa la macerat in alcool sau rachiu si se serveste persoanei care nu stie de catre persoana care vrea sa il descante sau sa il faca sa se indragosteasca. Aceasta planta creste in locurile insorite in timpul verii sau al primaverii, fiind o planta destul de rara. Ea este rezistenta la seceta.

 

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.