Plătești facturile online? Ce ai spune dacă te poți programa și la salon astfel? Stailer te ajută!

beauty la salon cu stailer

Poate că pe parcursul anilor ți-a plăcut să te adaptezi noilor metode și astfel ți-ai simplificat viața. Poate că acum nu mai stai zeci de minute la coadă la bancă sau la alte ghișee pentru a plăti facturile la curent, apă, internet și altele. Mediul online a adus numeroase schimbări în viața noastră, majoritatea pozitive. Poți acum să rezolvi probleme și sarcini pe care le făceai în jumătate de zi, în doar câteva minute, fără să ieși din casă măcar.

Dacă îți plac aceste noi moduri de a face totul online, de a economisi timp și de a scăpa de nervii creați la cozile infernale sau la telefon cu niște persoane care nu îți oferă informațiile pe care le ceri, înseamnă că Stailer este pentru tine. Acum poți beneficia de un mod facil de a rezolva și problema programărilor la salon. Faci asta online, cu ajutorul lui Stailer și mai mult decât atât găsești toate locurile libere pentru perioada pe care o selectezi tu.

Nu mai aștepta zile în șir pentru a găsi un loc liber la salon

Nu trebuie să mai aștepți acum, ceea ce multă lume urăște să facă. Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de serviciile din sfera hair and beauty, este să accesezi platforma Stailer. Poți găsi aici în câteva minute toate saloanele care au disponibilitate atunci când îți dorești să calci pragul unuia dintre ele. Momentan poți beneficia de această listă pentru saloanele din orașe precum București, Cluj, Timișoara, Oradea sau Iași, dar se anunță o extindere în curând și pentru alte orașe din țară, deci poate și orașul tău se află pe această listă. Dacă nu, poți oricând merge în concediu în unul dintre aceste orașe și nu strică o nouă tunsoare în timp ce te relaxezi.

Totul este complet gratuit și disponibil pentru oricine. Tu the ghidezi după ceea ce îți dorești și mai apoi alegi mai apoi locul potrivit în funcție de anumite criterii. Este transparentă orice informație, astfel încât să ai toate detaliile necesare. Vezi astfel lista de prețuri, timpul de lucru, dacă nu vrei să pierzi prea mult timp la salon, poze și altele. Afla de aici și alte informații cu privire la acest aspect, care te-ar putea interesa.

O programare sau poate… mai multe

Nu ai nici o limită cu Stailer. Poți face cât de multe programări vrei și nu ai nevoie nici de un cont în acest sens. Nici nu descarci o aplicație, ci totul se întâmplă online, complet gratuit. Dacă vrei programări pentru mai multe servicii precum manichiură, tuns, vopsit și poate faci o vizită și pe scaunul cosmeticienei, poți face programările una după alta și scapi de niște griji în plus.

Dacă trebuie să mergi la o nuntă și vrei să fii de ajutor, poți face programare la salon atât pentru tine, cât și pentru prieteni. Descoperă și tu această platformă inovatoare care te ajută să economisești timp și care îți permite să te programezi la salon în orice moment, chiar și noaptea dacă atunci îți amintești că ai un eveniment important a doua zi. Eveniment la care nu te poți prezenta oricum, ci trebuie să arăți impecabil.

Accesează www.stailer.ro și bucură-te de această inovație în sfera hair and beauty, creată special pentru cei care nu au timp de pierdut și care apreciază rapiditatea și utilitatea.

Contact:

support@stailer.ro

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *