Recomandarile uleiului de jojoba

Toate femeile isi doresc sa fie in centrul atentiei si sa arate cat mai bine. De regula, femeile fac foarte multe eforturi si cheltuie destul de multi bani pe produsele cosmetice de la care at trebui sa apara si un rezultat, asa cum promit.

Produsele cosmetice nu sunt tocmai ieftine iar femeile sunt de regula demazagite atunci cand cheltuie foarte multi bani ca sa le cumpere si observa ca rezultatele nu au nici o treaba cu cele care se pormiteau inainte de achizitionarea produsului.

Este normal ca fiecare femeie sa faca acest lucru insa este si mai normal sa ne documentam deoarec epot exista anumtie produse, mai ieftine si mult mai bune decta ceea ce folosim de regula.

De exemplu, uleiul de jojoba este foarte bun si foarte indciat pentru multe tipuri de ten. Chiar daca va vine greu sa credeti acest ulei nu este doar benefic pentru sanatate ci este foarte benefic si in cazul frumusetii. Asadar, iata ce ar trebui sa stii despre uleiul de jojoba:

In primul rand, poate ca nu stiai ca uleiul de jojoba este singurul ulei care functioneaza pe orice tip de ten. De exemplu, daca aveti tenul gras sau acneic, uleiul de jojoba este foart eindicat.

El poate fi folosit ca si demachiant deoarece indeparteaza foarte bine urmele de machiaj si hidrateaza foarte bine pielea.  Foloseste un disc demachiant si lasa uleiul sa actioneze pe fata pret de 10-20 de minute dupa care indeparteaza machiajul si uleiul de pe fata.

Daca aveti probleme legate de caderea parului trebuie sa stii ca o masca care are la baza ulei de jojoba este foarte indicata pentur par. Astfel, trebuie sa folosesti ulei de ricin, vitamina A si E si sa aplici pe par. Lasa sa actioneze relativ o jumtatae de ora dupa care poti s aincepi sa te speli pe par si sa indepartezi masca in mod normal, asa cum o faceai si pana acum.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.