Regrete ale vietii

In ziua de astazi intalnesc din ce in ce mai des oameni care ajung sa regrete ca au facut sau ca nu au facut anumite lucruri in viata. Sigur ca nimic nu mi se pare mai gresit decat acest lucru, pentru ca cei mai multi dintre oameni regreta sau realizeaza ca au gresit facand un lucru, abia dupa ce faptul este deja consumat.

Sigur ca dupa ce s-a terminat momentul nu mai are absolut nici un rost sa mai regretam. Este mai important sa traim fiecar emoment la timpul lui si sa facem astfel incat sa fim tot timpul optimisti.

Credem sau nu, in orice moment ne intalnim cu tot felul de situatii in care trebuie sa facem alegeri importante. De regula, este foarte important sa fim fericiti si sa nu regretam nimic din ceea ce ma facut. Pentru acest lucru trebuie sa avem incredere in noi si in propriile decizii.

In primul rand, nu trebuie niciodata sa regreti ca ai fost fericit. Exista foarte multi oameni care dupa ce au suferit o deceptie incep sa creada ca mai bine nu erau fericiti niciodata. De exemplu, exista unii oameni care intr-o relatie pun foarte mult suflet insa la un moment dat lucrurile intre cei doi parteneri nu mai merg atat de bine.

In acest moment, persoana care sufera cel mai mult, incepe saaiba regrete ca a cunoscut persoana respectiva si alte lucruri. Asadar, este foarte important sa nu regretam niciodata ca am fost fericiti. fericirea se culege din lucruri marunte si este important sa ne gandim de mai multe ori inainte de a lua o decizie.

Vestea buna este ca lucrurile nu trebuie sa fie atat de complicate: studiile au demonstrat ca fericirea este o alegere personala ceea ce inseamna ca poate fi controlata. Cu alte cuvinte, fericirea nu depinde de job sau de posesiunile materiale (de altfel s-a demonstrat ca banii nu pot cumpara fericirea).

 

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.