Scortisoara si secretele sale

Scortisoara este destul de folosita de catre oameni insa prea putini stiu care sunt functiile incredibile ale scortisoarei.

Aceasta poate contribui la multe dintre afectiuile corpului si poate fi folosita ca si medicamente de multe ori. Exista anumite intrebuintari despre care cu siguratna nu stiati, asa ca va invit sa descoperiti urmatoarele adevaruri despre aceasta mirodenie parfumata:

Daca inlocuiti zaharul cu scortisoara veti reusi sa scapati de kilograme

probabil ca ati incercat multe metode sa scapati de cateva kilograme insa cu siguranta aceasta este foarte eficienta. Deoarece scortisoara poate reduce eficient rezistenta la insulina a organismului, deci nivelul de zahar din sange, aceasta poate fi utilizata cu succes in diete ce presupun eliminarea dulciurilor. Scortisoara accelereaza procesul de metabolizare a zaharurilor din organism si reduce foamea, in special pofta de dulce care, stim foarte bine, duce la acumularea kilogramelor. Asadar, nu ezita sa folosesti scortisoara.

Parfumul scrotisoarei stimuleaza functionarea creierului

Oficial, oamenii de stiinta au descoperit ca un baton de scortisoara tinut in preajma atunci cand suntem concentrati asupra unei sarcini la job sau, de ce nu, in timpul unui examen, ne poate ajuta sa ne amintim mai clar informatiile si ne stimuleaza creativitatea. La fel de bine puteti adauga un praf de scortisoara in cafeaua de dimineata sau in bolul cu lapte si cereale, pentru a fi siguri ca veti face fata cu brio tuturor obstacolelor aparute pe parcursul zilei.

Remediu pentru durere

Atunci cand aveti dureri menstruale de exemplu, trebuie sa stiti ca scortioara va scapa de ele. Este important sa consumati scortioara deoarece aceasta va incalzeste organismul si astfel veti scapa de durerile menstruale.

Asadar, cand aveti probleme de genul problemelor menstruale si aveti dureri destul de mari ar trebui sa luati scortisoara.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.