Secretele longevitatii de cuplu

In ziua de asatzi este destul de greu sa mai gasim cupluri care se mai inteleg bine chiar si dupa foarte multi ani de relatie. Observam cum rata divortului este din ce in ce mai mare si exista din ce in ce mai multe persoane care renunta la relatie.

Cum putems a prevenim aceste lucruri? Daca iti doresti sa iti tii partenerul langa tine pentru oviata intreaga si simti ca nu faci ceea ce trebuie, iata cateva lucruri care iti vor dezvolui secretul longevitatii de cuplu:

In primul este foarte important sa va intelegeti. Fiecare dintre voi are grijile si problemele personale dar si problemele comune cuplului. Este foarte important sa va puteti deschide unul celuilalt si sa puteti sa discutati orice. Aveti nevoie sa va deschideti unul in fata celuilalt, sa aveti incredere unul in celalalt si sa va povestiti tot ce vi se intampla.

Un alt lucru important este sa va faceti unul pe calalt fericit. Incearca sa il faci fericit deoarece aceasta este principala conditie care va face va tine unul langa celalalt. Este foarte important sa va simtiti implinit unul langa celalalt si sa va comportati foarte frumos unul cu altul.

Daca partenerul este fericit cu relatia lui cu siguranta nu se va mai gandi si la altceva. De asemenea, gelozia poate sa distruga relatii.

Daca ii vei face tot timpul reprosuri legate de infidelitate nu vei reusi sa faci mai mult decat sa il indepartezi de tine pe partenerul tau. Este normal sa fii geloasa insa nu il face sa se simta vinovata si fa-l sa se simta iubit. Gelozia ta trebuie sa ateste iubire nu ura. Asadar nu te supara pe el atunci cand iti spune ce simte si incearca sa il intelegi si sa nu il acuzi.

Aminteste-i de ce sta langa tine si nu icnerca sa il ameninti cu diferite texte care va vor afecta ca si cuplu.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.