Secretul hotelurilor in misiunea de ospitalitate

lenjerie de pat

Te-ai gandit care este secretul unui hotel in a te face sa te simti bine? Te-ai gandit de ce nu ai parte de acelasi nivel de confort cand vine vorba de odihna fata de ce se intampla acasa? Este poate si normal sa functioneze un soi de avantaje intr-un loc care de detasezi de probleme, de casa si de tot ce inseamna mediul din familie.

Secretul unui hotel sta intr-o lista lunga de avantaje, de la faptul ca este menit pana la urma sa te serveasca din toate punctele de vedere si pana la faptul ca sunt impecabili mereu, au totul aranjat pentru tine. Un rasfat castigat, fara sa ai un statut anume ci pur si simplu pentru ca ii alegi, te cazezi la ei. Dincolo de ceea ce pare evident exista si mici secrete care schimba oarecum povestea.

Lenjeriile din hotel

O lenjerie de pat pe care o ai tu acasa nu se compara cu ceea ce inseamna o lenjerie de hotel. In primul rand pentru ca in functie de tipul de cazare, numarul de stele, exista un inalt nivel de calitate. Poate ca asa ceva nici nu vei gasi pe piata, posibil de achizitionat la nivel individual si per bucata. Gama de lenjerii hotel tine de fiecare unitate de cazare in parte insa de regula se respecta termenii de calitate.

Mai nou exista si furnizori de la care hotelurile isi achizitioneaza tot ce inseamna lenjerie de pat, draperii, prosoape si elemente de acest gen. Se gasesc si online si permit astfel ca un public mai larg sa isi permita achizitia. Poate fi vorba de sifon, bumbac, damasc, de orice tip de lenjerie de pat.

Albul imaculat

Un alt secret ce tine de modul in care hotelurile isi rasfata clientii tine de albul imaculat. Poate ca nu iti dai seama de asta insa culoarea, de fapt in acest caz non culoarea, are un mare impact din punct de vedere al starii de spirit. Asadar, se crede ca albul este cel responsabil de faptul ca iti da o stare de spirit buna. Un calm, o liniste care te face sa te odihnesti mai bine. Si daca e sa sustinem asta se pare ca tine de rezultatul unui studiu care demonstreaza clar ca albul are acest efect.

O camera alba iti da acea senzatie de imaculat, acel imbold ca totul tine de un calm ce ar trebui sa ti-l induci. In orice caz, fata de o camera in care peretii au o culoare anume albul castiga detasat.

Din aceeasi lista de trucuri sa spunem din randul carora hotelurile sunt tot mai ospitaliere trebuie sa amintim si confortul pur si simplu. O simpla scrumiera in camera de hotel sau pe terasa te face sa intelegi ca sunt atat de indulgenti incat nu ii supara niciun tabiet al tau.. La fel se poate spune despre orice tip de serviciu din lista unei unitati de cazare. Si pana la urma totul spre bine nu-i asa? Cine ar fugi de asa rasfat, in fiecare zi?

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.