Semne ca vrea sa te paraseasca

Se stie faptul ca femeile simt momentul in care o relatie se apropie de final din cauza faptului ca gesturile partenerului il tradeaza. Putem sa simtim acest lucru insa in cazul in care el stie sa le mascheze foarte bine nu vor reusi. Insa, un barbat care isi doreste sa termine o relatie, o va spune sau va da cateva semne pentru a reusi sa iti dai seama. Iata care sunt acestea:

  • Daca pana acum iubitul tau era un barbat cat se poate de punctual si care se tinea mereu de cuvant, iar acum nu o mai face, va trebui sa reflectezi putin asupra acestui lucru. de asemenea, in cazul in care iti promite anumite lucruri si nu se tine de cuvant deoarece intervin unele “probleme destul de importante” trebuie sa gandesti. Este posibil ca iubitul tau sa faca aceste lucruri pentru ca mintea lui este cu totul in alta parte.
  • Iubitul tau te tot intreaba ce parere ai tu despre relatia voastra. I se pare ca lucrurile nu mai merg atat de bine si voi nu va mai intelegeti cum va intelegeati. Te intreaba daca tu crezi ca lucrurile vor merge si incepe sa iti spuna ca nu se mai simte atat de bine cu tine. Daca se intampla toate aceste lucruri  inseamna ca el se gandeste sa paraseasca relatia si nu gaseste un motiv de care sa se lege.
  • Orice lucru se intampla, indiferent daca este vorba despre unul important sau unul mai putin important, partenerul tau te face vinovata doar pe tine. Este posibil ca uneori sa aiba dreptate si chiar sa fii tu cea care a gresit insa nu esti convinsa ca se intampla acest lucru de fiecare data. Ce ar trebui sa faci? Ei bine, trebuie sa te gandesti foarte bine deoarece el nu este suficient de multumit de tine si de responsabil incat sa isi asume vina atunci cand este e partea lui. In plus, nu ti-ai dori un barbat care te scoate mereu vinovata, nu-i asa?

 

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.