Sfarsitul sezonului 4 din Game of Thrones

game-of-thrones

Dupa cum o spune si titlul, daca esti o persoana care uraste spoilerele ai face bine sa nu citesti articol si sa iti indrepti atentia catre un alt articol de pe acest blog. In cazul in care esti curios si inca nu ai vazut ultimile episoade din Game of Thrones, continua sa citesti articolul.

Dupa cum bine stim autorul serialului de succes, George R. R. Martin este un adevarat specialist cand vine vorba de modul in care mor personajele din serial. Nici in acest sezon nu a dezamagit. A reusit sa ne faca sa indragim un anumit persoanaj, dupa care l-a pus intr-un scenariu in care si-a gasit sfarsitul. Inca nu ne-am obisnuit cu acest gand, inca de la decapitarea lui Ned Stark. Ar fi trebuit sa ne obisnuim cu aceste scenarii, dar autorul reuseste sa ne surprinda de fiecare data.

Cu siguranta ca ultimul sezon din Game of Thrones este cel mai reusit de pana in prezent, insa urmatorul sezon pare a fi unul si mai interesant.

“You will never walk again… but you will fly.”  Acum ca a intalnit in final Corbul cu 3 ochi, Bran si-a finalizat calatoria, dar cu un cost teribil. Va fi interesant sa vedem care vor fi aventurile lui Bran in sezonul urmator.

“We do not kneel.”  Jon Snow s-a bucurat in final de sentimentul de recunostinta pe care l-a castigat in calitate de aparator la Castelul Negru. Insa Regina regenta nu este la fel de bucuroasa de faptele acestuia.

“…my Lion?”  Tyrion se pare ca va continua sa intalneasca noi caractere in sezonul viitor, asemenea fratelui sau acesta va purta de acum inainte titlul de kingslayer. Jaimie pe de alta parte se afla intr-o pozitie compromitoare dupa moartea lui Tywin.

“A dragon is no slave.”  Mama dragonilor a avut un sezon excelent in care a stabilit un adevarat imperiu. Faptul ca l-a izgonit singura persoana care o indruma corect, probabil ca va duce la destramarea acestuia.

 

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.