Sfaturi pentru a-ti largi cercul de prieteni

Stim cu totii ca in ziua de astazi este extrem de greu sa reusim sa ne gasim un prieten adevarat. Multi dintre oameni sunt convinsi ca acest lucru nici macar nu exista. Prietenia adevarata este foarte greu de intalnit si nu vom reusi sa o mai gasim in lumea aceasta.

Cu siguranta, traim intr-o lume foarte dificila si foarte stresanta. Oamenii sunt rai si poti sa fii sigur ca nimeni nu mai este sincer sau sa iti doreasca binele cu adevarat. Oamenii isi vaneaza interesul indiferent ca vorbim despre rude sau prieteni. de fapt, din acest motiv cei mai multi oameni nu cred in prietenie.

Chiar daca multi am spune ca prietenia nu exista trebuie sa stim ca avem nevoie de cineva care sa ne asculte atunci cand ne este de greu. Chiar daca nu mai avem incredere in prietenii adevarati cu siguranta cei mai multi dintre noi avem nevoie de o persoana care sa ne mai asculte din cand in cand. Asadar, este foarte important sa avem un grup cat mai extins de prieteni. Iata care sunt modalitatile prin care iti poti face noi prieteni:

Un studiu realizat de Universitatea de Vest din Australia sugereaza ca persoanele care au animale de companie isi fac mai multe cunostinte decat cei care nu au. In timp ce 80% dintre proprietarii de caini si-au cunoscut cel putin un vecin in timp ce-si plimbau animalul, doar 70% dintre cei care nu au animale de companie pot spune acelasi lucru.

Daca nu iti poti asuma o astfel de responsabilitate, plimba cainele unei prietene sau ofera-te voluntar la un adapost de animale. In aceste circumstante ai sansa de a cunoaste persoane noi.

Asadar, un animal nu va fi doar un prieten in plus ci va fi cu siguranta cel care va contribui la gasirea si extinderea grupului tau de prieteni.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.