Spalarea tapiteriei auto

Din diverse motive, tapiteria masinilor este de cele mai multe ori predispusa sa se murdareasca. Avand in vedere ca foarte multi oameni suntre stresati si grabiti, se intampla de multe ori sa se consume un sandwich la volan si sa se murdareasca tapiteria sau sa se verse cafeaua si sa pateze. Totusi, este foarte important sa mentii curat aspectul masinii tale pentru ca acest lucru poate influenta destul de mult intr-o eventuala vanzare a ei.

Totusi, este foarte important in primul rand sa aveti covorase din cauciuc sau alt material care sa poata fi curatat. In cazul in care nu aveti covorase puteti sa cautati intr-un magazin de accesorii auto.

Cum puteti sa curatati tapiteria masinii mai repede si mai usor? Ei bine, trebuie sa alegi o zi insorita pentru spalarea tapiteriei pentru a favoriza o uscare mai rapida. Altminteri tapiteria poate sa prinda un miros urat pe care il vei putea indeparta destul de greu.

Incepe intregul procedeu prin aspirarea scaunelor din fata si a banchetei din spate. Astfel, veti elimina orice fel de resturi alimentare dar si diferite impuritati. Foloseste niste capete inguste ale aspiratorului pentru a putea ajunge si in zonele mai putin accesibile.

Apoi, este indicat sa folosesti un produs pentru curatarea tapiteriei si sa aplici in cantitati mici pe care sa le lasi sa actioneze pentru cateva minute. Apoi, freaca tapiteria cu un burete sau cu o perie cu peri moi. Ai grija la portinile deteriorate ale tapiteriei pentru a nu o degrada mai mult.

In zonele patate trebuie sa folosesti o solutie pentru indepartarea petelor, pe care sa o lasi sa actioneze, de asemenea, si sa stergi totul cu o carpa moale. Excesul de spuma trebuie sa fie indepartat tot cu o carpa.

Apoi, incearca sa clatesti tapiteria cu putina apa, pe care sa o indepartezi cu un asperator pentru mediul uscat si cel umed. Verfica eticheta produsului pentru ca exista diferite solutii care nu necesita clatire.

Apoi, mai trebuie sa lasi geamurile deschise ca sa aiba timp tapiteria sa se usuce. Peste noapte le poti lasa intredeschise daca stii ca nu ploua. Doar astfel vei evita formarea unor mirosuri urate sau a mucegaiului. Apoi, poti sa mai cumperi un odorizant pentru masina.

Astfel, vei avea o masina foarte curata, va arata foarte bine iar in cazul in care vei dori sa o vinzi pretul nu va fi afectat de aceste detalii. De asemenea, te vei simti mult mai bine intr-o masina curata si frumos mirositoare.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.