Spune STOP fumatului!

Cei mai multi dintre oameni au un viciu comun si anume fumatul. Pe lange multe alte vicii, se pare ca fumatul este destul de frecvent in cazul oamenilor. Totusi, acest viciu este destul de urat de catre oameni pentru ca ei isi doresc sa renunte la el.

Sa renunti la fumat nu este la fel de usor cum se spune. In momentul in care spunem ca trebuie sa renuntam la fumat este destul de usor insa in momentul in care incercam sa concretizam asta sarcina pare sa devina din ce in ce mai grea.  Sigur ca a renunta la fumat este un lucru foarte greu de facut insa nu este imposiibil. Va intrebati de foarte multe ori care sunt lucrurile la care trebuie sa va ganditi cand va doriti sa renuntati la fumat. in continuare vom prezenta principalele motive care ar trebui sa te ajute sa renunti la fumat. Iata ce ar trebui sa faci pentru a fi mult mai usor:

In primul rand trebuie sa stii ca daca ti-ai propus sa te lasi de fumat va trebui sa faci astfel ncat sa inlocuiesti tigarile cu diferite substituente. Incearca sa folosesti produse pe baza de nicotina sau medicamente deoarece iti vor dubla sansele de a renunta la fumat si iti va fi mult mai usor. Trebuie sa stii ca nicotina nu este cea mai periculoasa parte a fumatului deoarece corpul tau va tanji dupa niciotina, mai ales daca este obisnuit cu aceasta substanta o perioada mai lunga.  Nicotina nu este cea mai periculoasa parte a fumatului asa ca daca o vei lua in cantitati mici din medicamente, plasturi sau alte lucruri nu iti va dauna in organism.

Incearca sa ceri un sprijin in momentul in care vrei sa te lasi de fumat. Este foarte important ca prietenii si familia sa iti fie aproape cand iei aceasta decizie.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *