Telefoane de top la preturi mici

Smartphone-urile au ajuns sa fie destul de cautate in ziua de astazi. Au aparut foarte multe modele care ofera o performanta decenta la un pret decent, insa cum ramane cu telefoanele care au un pret redus si performanta de top. Ai putea spune ca asa ceva gasesti doar in vise, insa te-ai insela amarnic. Sunt cateva telefoane pe piata care vin cu performante capabile sa depaseasca cele mai cunoscute branduri la doar jumatate de pret. Si nu vorbim aici de telefoane facute de firme fantoma de care nu ai auzit niciodata.

OnePlus One

Telefonul OnePlus One din partea chinezilor, da chinezi dar asta nu inseamna ca telefonul va fi o chinezerie, cu toate ca intruchipeaza elemetntele unei chinezerii. Un pret de 300 de dolari si performante ce depasesc un S5 facut de o fima chineza. Nu suna tocmai promitator, dar telefonul este o adevarata capodopera. Este rezistent are performante de top, ruleaza pe un sistem de operare Android cu cateva mici schimbari si este absolut perfect. Ca sa va faceti o idee, telefonul a fost initial valabil doar prin intermediul unor invitatii. Si acum telefonul este unul care se gaseste in numar limitat, tocmai datorita faptului ca este un telefon de top la un pret atat de mic.

Google Nexus 5

In cazul in care telefonul OnePlus One nu te-a convins suficient intrucat sa faci o decizie, poate ca Nexus 5 este alegerea pentru tine. Acesta este facut de cei de la Google si este realizat in parteneriat cu cei de la LG. Asadar telefonul este unul din gama de top si este facut de o companie cu renume. Pretul pentru un Nexus 5 este de doar 349 de dolari si se poate lupta cu numele mari in industrie. Singurul dezavantaj al acestui telefon este camera foto care putea sa fie mult mai performanta, in rest de bucuri de un telefon de top si de o experienta Android curata.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.