Termostatele inteligente – conceptul smart inseamna intelegerea nevoilor

salus

Oricine isi doreste sa isi creeze perfectiunea in materie de confort in caminul propriu, un loc in care sa traiesti viata pe care ti-o doresti. De aceea marii producatori de termostate inteligente au mizat pe ceea ce tine de functii complexe si au o oferit astfel sansa ca utilizatorii sa isi imbunatateasca experienta confortului termic.

Create pentru a oferi control profesional asupra surselor de caldura, gama de termostate inteligente Salus tine cont si de un design placut. Se vor potrivi oricarui tip de interior si de asemenea se vor potrivi nevoilor si stilului fiecarui utilizator. Se gasesc acele modele cu sau fara fir, cu display sau buton rotativ, progrmabile sau nu. Desigur, gama superioara este reprezentata de pachetul Smart Home. Gratie tehnologiei ce se afla la baza acestui tip de termostat, utilizatorul are parte de automatizari complete.

Operare prin aplicatie sau nu

Tehnologiile avansate permit interconectarea dispozitivelor, astfel ca utilizatorul sa dispuna de un sistem compact si eficient de control pentru intreaga casa. Se intampla si la capitolul termostate inteligente de la Salus. O aplicatie ce se instaleaza usor si pe orice dispozitiv va permite control si memorare a optiunilor dorite. Astfel, fie si plecat de acasa, utilizatorul poate opera prin intermediul aplicatiei functiile dorite.

Insa, partea demonstrativa ca totul se dedica confortului pana la urma, este legata de faptul ca utilizatorul nu este obligat sa aleaga aceasta optiune. Termostatul inteligent poate fi folosit acasa cu functiile dorite si fara aplicatia in cauza.

Interfata intuitiva

Se poate spune despre termostatele inteligente de la Salus ca au fost proiectate sa ofere un stil practic. Interfata este intuitiva si prietenoasa sa spunem, deci folosirea in sine va fi simplista, desi in spatele acestor dispozitive stau tehnologii dintre cele mai avansate. Intuiesti ce ar trebui sa setezi, iti dai seama instant si in cazul in care intampini cine stie ce dificultati ti se ofera si consultanta tehnica. Acest lucru este inclusiv oferit pentru partea de inceput, de instalare a sistemului.

Beneficii

Termostatul are la baza principul de reglare a temperaturii din incapere pentru ca utilizatorul sa se simta bine, insa in egala masura pentru ca resursa termica folosita sa fie una moderata sau cel putin rezonabil consumata. Daca la acesta se adauga si principiul tehnologiilor avansate de control, rezulta un dispoziti care permite sa:

  • Setezi temperatura din incaperi in mod diferit, in functie de preferinte.
  • Sa ai alerte pentru situatii in care caldura se pierde: cand este un geam deschis sau o usa.
  • Sa ai temperatura dorita in casa pana la sosire. Se poate si invers, sa existe acele setari ce permit consum redus si economii pentru orele cand utilizatorul este plecat de acasa.
  • Sa controlezi in acelasi timp si alte surse de caldura, cum ar fi caldura din pardoseala.
  • Sa ai control wireless, eficient si care raspunde prompt la fiecare setare prin activarea/dezactivarea centralei termice.

Astfel de avantaje sunt doar o succinta prezentare. Pachetul Smart Home de la Salus implica mai mult decat atat. Merita descoperit si incercat, merita ales pentru complexitatea cu care se poate controla intreaga casa privind partea de confort termic.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *