Totul despre masajul erotic (partea 1)

Masajul erotic nu mai este un subiect atat de tabu in ziua de astazi. Barbatii adora si vorbesc cu foarte mare drag de masajul erotic. Exista, bineinteles, saloane specializate in acest lucru, insa cu siguranta te-ai gandit sa iti surprinzi partenerul intr-o zi si sa ii oferi o seara de neuitat. Si la ce sa apelezi? La masaj erotic. Este o forma de relaxare pentru partenerul tau, iar el te va implora sa o mai faci odata.

Toate femeile prefera un barbat frumos, inteligent si care sa aiba simtul umorului. Ei bine, poti obtine acest lucru in cazul in care ai si tu atu-urile tale. Rasfata-l, iubeste-l, arata-i cat este de important. Exista multe femei care neaga faptul ca relatia lor au nevoie de astfel de momente, pentru ca se stie unde este punctul in care se ajunge in final. Insa, aceasta poate fi un preludiu minunat, care sa ofere placeri de neuitat.

In primul rand, pentru a face un masaj perfect si calitativ, ai nevoie de uleiuri. Insa, inainte de a te apuca sa ii faci un masaj erotic, faceti o baie impreuna. Dupa ce iese din baie, porii vor fi deschisi iar uleiul va intra mult mai bine in piele. Nu te apuca niciodata sa ii faci un masaj dupa ce a mancat. Pune esente cu arome la lumanare si acestea isi vor face efectul. Stinge becul si aprinde cateva lumananri. Nu aprinde foarte multe lumanari deoarece va fi obositor pentru iubitul tau.

Masajul erotic trebuie sa fie facut cu mainile si cu trupul. Vei reusi sa aluneci mai bine pe corpul iubitului tau , putin lubrifiant. Aplica pe tine, si el lubrifiant. Pentru inceput, vei incepe masajul erotic la fel ca un masaj normal si ii vei unge trupul cu uleiurile esentiale. Intinde-l pe burta si incepe masajul in mod traditional cu spatele.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.