Trend in materie de telefoane

Probabil ca ati observat si dvs. cum in ultima vreme oamenii au inceput sa prefere telefoane mai performante, cu care sa poata face fotografii cat mai profesionale si care sa isi faca treaba asa cum ar trebui sa o faca orice telefon mobil.

Se pare ca in ultima vreme brand-ul este mult mai important decat calitatea telefonului. Asa se face ca din ce in ce mai multi tineri prefera iPhone-urile desi exista telefoane cu functii mult mai performante decat acestea.

In mod cert, Apple iPhone este dincolo de a fi cu adevarat popular. Exista si alte produse Apple lansate si multi oameni au asteptat multa vreme pentru a beneficia de ultimul model iPhone. In primele trei zile de la lansarea de pe piata, Apple a vandut peste 1,7 milioane de unitati.

Este isterie in randul acestor telefoane tocmai pentru ca au diferite functii performante care le deosebesc de alte telefoane. Exista si tot felul de carcase pentru toate gusturile si astfel design-ul telefonului poate fi schimbat de cate ori doriti. Recomand Carcasa iPhone 4.

iPhone 4 este ideal pentru vizionarea imaginilor si a clipurilor video deoarece are o rezolutie si o capacitate de redare foarte rapida.

Unul dintre atuurile iPhone-ului 4 este acela ca are un touch screen de inalta rezolutie ceea ce face ca textul sa fie citit foarte usor, doua camere care permit apeluri video si o alta camera de 5 megapixeli cu flash pentru imagini extraordinare.

De asemenea, trebuie sa stiti si partile mai putin placute ale iPhone-ului. Persoanele care utilizeaza iPhone 4 au probleme cu semnalul din cauxa antenei si astfel CEO-ul Apple a oferit huse gratuite pentru a fi rezolvatee problemele grave ale clientilor.

Mai mult, se pare ca Iphone 4S este un smartphone cu ecran tactil ardezie dezvoltat de Apple Inc, fiind a cincea generatie de Iphone, un dispozitiv care reuseste sa combine un iPod cu ecran lat cu touchscreen, telefon mobil, internet si comunicator. De asemenea, se pastreaza design-ul exterior de predecesorul sau, iPhone 4 fiind o gazda a carei specificarii hardware si actualizari de software imbunatatit in comparatie cu modelul precedent. Se fac schimbari integrate software si hardware ca sa sprijine introducerea in interfata utilizatorilor si a functiilor de Apple. Aceste repere includ o voce de recunostere a proprietarului telefonului. Astfel, iPhone este un smartphone foarte performant care isi face treaba asa cum trebuie.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.