Trucurile unui CV perfect

In ziua de atsazi este foarte dificil sa iti gasesti un loc de munca. Oamenii fac foarte multe eforturi pentru a gasi un loc de munca si din aceste motive, in momentul in care isi gasesc un loc de munca romanii tin foarte mult de el.
Un angajator petrece aproximativ 20 de secunde pentru a scana un CV si pentru a sorta o prima parte. Apoi, urmeaza o investigatie mai amanuntita pentru a delimita care sunt CV selectate pentru interviu.

Multi oameni fac diferite greseli atunci cand fac un CV iar acest lucru face ca cele mai multe sa fie respinse. Iata care sunt principalele greseli care fac ca CV-ul sa fie respins:

Multe persoane considera ca daca folosesc artificii literare in CV-urile lor, vor reusi sa transmita un mesaj pozitiv si sa il impresioneze pe angajator. In realitate, acesta are pe masa un teanc de CV-uri si le sorteaza printr-o scanare rapida. Evita sa te inpotmolesti in expresii care pot ajunge sa transmita un mesaj gresit si rezuma-te la lucruri simple, esentiale.

Apoi, greselile de dramatica delimieteaza CV-urile. Indiferent de domeniul pe care aplici cererea de loc de munca trebuie sa stii ca scrierea corect gramaticala este esentiala. De multe ori se intampla sa facem greseli foarte mici insa si o virgula pe care o consideram neimportanta poate sa faca ca Cv-ul sa dispara de pe masa angajatorului.

Evita sa treci in CV informatii precum religia, etnia, statusul marital etc. Aceste lucruri il pot determina pe angajator sa te scoata din lista potentialilor angajati. De asemenea, nici fotografia nu este cu adevarat obligatorie, decat in cazul in care se specifica aceasta cerinta.

Nu incercati sa prezentati altceva decat sunteti in acel CV. Este foarte important ca CV-ul sa fie scurt si sa prezinte informatii importante sirelevante.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.