Windows primeste suport pentru controllere Xbox

xbox-one

Daca esti un gamer serios probabil ca ai un PC gaming performant acasa. Pentru a jucat ultimile jocuri cum ar trebui si pentru a te bucura de o pozitie relaxanta in fata monitorului este foarte probabil ca ai si un gamepad PS4 sau Xbox. Acestea nu sunt original realizate de Xbox, ci sunt replici care ofera un gampad Xbox sau PS4 dar realizate in asa fel pentru a putea fi compatibile cu sistemul Windows. Chiar daca aveai o consola Xbox Microsoft pana acum, nu puteai folosi controllerul de la consola pentru a il utiliza intr-un joc pe PC.

Microsoft a promis cu ceva timp in urma ca vor oferi suport pentru controllerele sale Xbox pe PC. Incepand de astazi se pare ca Microsoft in sfarsit ne va oferi aceasta posibilitate. Update-ul este oficial si il poti gasi pe internet pentru a il putea descarca. Indiferent ca ai un sistem Windows bazat pe 32 sau pe 64 bit vei putea folosi un controller Xbox pentru jocurile tale de pe PC. Este placut sa vedem ca Microsoft a luat in considerare parerea fanilor intr-un sfarsit indepartat.

Tot ce ai nevoie pentru a folosi si tu un controller Xbox pe PC este biniteles un controller Xbox, un cablu microUSB si driverele pe care le poti descarca gratuiti de pe internet.

Ceea ce este de mentionat, este faptul ca toate controllerele realizate de catre diviza Xbox din cadrul Microsoft vor fi compatibile cu sistemele Windows. Desi update-ul nu vine incorporat in actualizarea mult asteptata a lunii iuniei de la Microsoft, este totusi un update oficial din partea Microsoft.

Update-ul din luna iunie promite sa ofere suport pentru HDD-urile externe, Real Name supprt si One Guide support pentru cei din Regatul Unit.

Nu vom mai trebui sa cautam drivere care mai de care mai ciudate si sa cautam si sa modificam fisiere prin registrele Windows pentru a ne bucura de un controller Xbox de acum inainte.

 

admin

View more posts from this author
One thought on “Windows primeste suport pentru controllere Xbox
  1. Pingback: Mac-urile realizate folosind sistemul Windows | generalistii

Leave a Reply

Your email address will not be published.